#Blogg100

För inte så länge sedan hittade jag den här bloggen som jag haft oerhört länge. Jag hade den som en jobbsökarblogg då det var aktuellt för mig. Här hade jag mitt CV, här skrev jag om saker och ting som då var intressanta när jag sökte jobb. Då fattade jag mig inte på wordpress, jag tyckte det var ett svårt system så den var inte så snygg eller ens bra. Jobb fick jag i alla fall tillslut, dock inte tack vare den här bloggen ska också tilläggas 🙂

Nu har jag rensat den, jag har också gjort om designen så den känns mer Erika. Här vill jag skriva.

Bloggutmaning

Logotyp för blogg100Det är fjärde året som #Blogg100 äger rum. Det är Fredrik Wass som ligger bakom idén och förra året deltog ungefär 800 bloggare i utmaningen och tillsammans skrevs 22 500 inlägg och 14 600 tweets taggades med hashtaggen #blogg100. Fredrik Wass kommer förresten till Umeå den 19 mars för att prata om hur man lyckas skapa intresse för en fråga utan nyhetsvärde!

100 dagar, 100 inlägg

Utmaningen går ut på att bloggare skriver minst ett inlägg per dag i 100 dagar. Det kanske inte låter så svårt, men många klarar 30 dagar och sen tar det slut. Skrivkrampen kommer, kanske även prestationsångesten?

Igår anmälde jag mig till det här. Jag ser det som ett bra sätt att komma igång med mitt skrivande och även att tvingas tänka till om saker och ting. Jag vill ju inte skriva inlägg som inte på något sätt berör eller känns ointressant.

Den här bloggen kommer att spreta rätt bra. Jag kommer inte att ha ett tema som vissa har mat, mode, sitt jobb eller vad det nu kan vara. Jag har kallat bloggen ”Erikas tankar om saker” och så kommer det att vara. Jag kommer skriva om mat, nyheter, väder, vardag, olika företeelser – lite av varje. Jag hoppas att ni vill följa med mig på den här resan! Tala gärna om för mig vad ni vill läsa som kommer från mitt huvud! Jag tar tacksamt emot förslag! 100 dagar, 100 inlägg ska fyllas!

På söndag börjar utmaningen! Nu kör vi!

 

 

2 tankar på “#Blogg100

  1. Pingback: Hmm… ska jag köra på #Blogg101? | Erikas tankar om saker

  2. Pingback: 101 inlägg på 100 dagar. #Blogg100 slutar idag. | Erikas tankar om saker

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s