Om mig

ErikaErika Åberg heter jag som skriver på den här bloggen. Jag är en positiv, statusointresserad, i princip fördomsfri person som drivs av ett socialt patos. Mitt umgänge är stort och brett, något jag ser som en enorm tillgång! Jag får ta del av väldigt mycket olika saker genom mina vänner och andra kontakter.

När jag började arbeta var det inom vården som sjukvårdsbiträde och senare som undersköterska. Men efter ungefär 10 år kände jag att jag ville något annat och utbildade mig till journalist. Sedan dess har jag arbetat som reporter, nyhetsuppläsare, videojournalist och kommunikatör.

Sedan hösten 2017 kan jag också lägga till hälsopedagog och massageterapeut till min repertoar.

Då tillgången till jobb för journalister och kommunikatörer är för små i förhållande till tillgången till erfarna och duktiga ditos har jag sedan hösten 2018 återgått till mitt ursprung inom vården. Nu arbetar jag på en akutvårdsavdelning på sjukhuset i Umeå, NUS.

Jag är också förälder till två barn som numera inte är barn utan unga vuxna och jag numera även farmor.

Lämna gärna en kommentar till det jag skriver! Jag vill dock att du håller dig till ämnet jag skriver om och inte bara lämnar en blaha-kommentar i hopp om att du ska få fler besökare till din sida. Kommentarer som inte handlar om det jag skrivit publiceras inte, som till exempel den här (ja, den är på riktigt. Jag har bara copy-pasteat den):

”Hej hej, Nu har jag ju ingen stor blogg men när jag bloggar på min andra blogg (och vad jag läst mig till av stora bloggare) så behöver man läsa och kommenterar mycket hos andra. Det är också så jag själv får många besökare på min blogg. Kommentera massor. Det tar en del tid men så är det. 🙂 Ha det gott!”

Vill du följa mig finns jag på twitter på @ErikaAberg, på LinkedIn och på Instagram.

4 tankar på “Om mig

    • Hej Anita!
      Nej, jag har ingen sida på Facebook annat än min privata profil. Jag bloggar inte professionellt alls, det finns ingen mening att jag skulle ha en sida, tycker jag. Du kan bli vän med mig om du vill eller följa mig på twitter om det känns bättre 🙂

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s