Efterlängtat datum – House of Cards säsong 4 släpps!

För ett år sedan blev jag helt fast i serien House of Cards. Jag strecksåg de tre säsongerna som då fanns och blev tokig då jag sett sista avsnittet som då fanns. På Twitter frågade jag i panik när säsong 4 skulle släppas och min förtvivlan var stor då jag tillslut fick veta att det skulle ta ett helt år.

Idag är det den 4 mars, säsong 4 släpps.

Skärmdump från Netflix

Jag följer @HouseofCards på Twitter. I bio:n står det: ”Democracy is so overrated.” De har en riktigt bra marknadsföring för seriesläppet där, måste jag säga.

Samtidigt är den riktiga valrörelsen i USA i full gång. Donald Trump har just blivit Republikanernas representant till presidentposten. Republikanerna vill stoppa honom, nu går de ut öppet och pratar om honom som bondfångare, skurk och bluff. Omvärlden rasar också. Inte kan han väl på riktigt bli vald?

Jag hörde nyss Lasse Anrell i nöjespanelen i Gomorgon Sverige, SVT, han hade en spaning om att han trodde att Donald Trump blivit inspirerad av serien och vill bli Frank Underwood. En hänsynslös president utan några som helst skrupler.

Säsongen är i skrivande stund inte släppt än, tillsvidare kan vi titta på det här klippet. Själv kommer jag i helgen ha fullt upp med andra saker, men till veckan kommer jag sitta klistrad!

(Det här är mitt inlägg 4/100, dag 4 i bloggutmaningen #Blogg100)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s