Vad jag gör

Massage och hälsa

Jag är massageterapeut, utbildad och diplomerad vid Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm. En massageterapeut är något av en muskeldetektiv och tar reda på varför du har ont på ett visst ställe och behandlar det. Det handlar om triggerpunktbehandling och stretchningar. Problemen sitter inte alltid där vi har ont, de kan sitta på helt andra ställen. Jag utför även käkledsbehandling, taktil massage och vanlig friskvårdsmassage.

Som hälsopedagog ger jag tips på friskvårdande aktiviteter för dig som privatperson eller till arbetsplatsen. Jag kan även hålla föreläsningar i friskvård.

Jag erbjuder också tester för att kontrollera hur dina fettsyravärden ser ut och kan ge dig tips på hur du kan förbättra din balans mellan Omega-6 och Omega-3. Jag kan även tipsa om kosttillskott av hög kvalitet.

Journalistik

Jag är utbildad och erfaren journalist som både skriver och kan göra radio på frilansuppdrag. Jag går efter Svenska Journalistförbundets frilansrekommendationer. Som journalist kan jag ta på mig uppdrag som handlar om det mesta. Jag tycker om att nyfikna mig på olika saker och ämnen.

 

Annonser