En månads gratis träning!

Jag har bytt träningsanläggning till Umeå Sport & Motion, USM, nyligen. Jag bytte eftersom jag flyttat och IKSU hamnade för långt bort från där jag bor och jag tog mig inte iväg och tränade. USM ligger mitt inne i centrala Umeå, numera i Utopiagallerian, och dit kan jag gå under en lunch eller direkt efter jobbet. Det blev enklare för mig. Dessutom är det en jättefräsch anläggning! Titta på filmen här:

Under nästa vår kommer USM också att finnas i nya badhuset, det som kommer kallas för Navet. Så jobbar man i centrala Umeå är det ju väldigt enkelt! De har 25-minuterspass varje dag under lunchtid för att det ska funka att hinna träna under lunchen.

Bli värvad av mig och få en månad gratis träning!

Nu har de ett erbjudande till personer som vill teckna avtal med dem! Det är nämligen så att de kommer att höja priset en aning den 1 juni, men tecknar man medlemsskap med dem under maj månad bjuder de på en månadsavgift och man får den avgift som gäller nu gäller även under kommande år. Läser du det här och blir sugen på att bli medlem i USM – säg till dem att jag värvat dig. Jag får nämligen en present för att jag värvat 🙂

(Det här är mitt inlägg #62 på den 60:e dagen i bloggutmaningen #blogg100)

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s